Još nije sigurno da li će grejna sezona početi 15. oktobra, iz Ministarstva poručuju da nisu vodili razgovore o tome sa toplanama

Ostavite komentar


  1. Znali ste da ce kasnije da pocne grejanje. Sve je to unapred dogovoreno. Jadan ovaj narod

  2. Može da se ne greje 15 dana, bilo toplo ili ne ali pošto 6 meseci grejanje je 12 meseci plačanja to znači 1 mesec neplačanja.

Ostavite komentar


Ekonomija

Ukrajina nastavlja sa tranzitom ruskog gasa: Kako to utiče na Srbiju? 9

Ukrajina nastavlja sa tranzitom ruskog gasa: Kako to utiče na Srbiju?

Ukrajina, sudeći po najavama svojih zvaničnika, ne želi da obnovi ugovor o tranzitu ruskog gasa posle 2024. godine međutim pojedine članice Evropske unije će, zbog sopstvenih potreba, lobirati da Kijev od toga odustane u čemu će gotovo izvesno i uspeti što odgovara i Srbiji koja na taj način zadržava alternativni pravac snabdevanja “plavim energentom” iz Ruske Federacije, smatra domaća stručna javnost.

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.