„Nebo je granica“: Ana Brnabić o Sporazumu o slobodnoj trgovini s Kinom

Ostavite komentar


  1. Najbolja razmena vam je mi njima zlato oni nama jalovinu pa sta iscede iz nje? I koju poljprivrednu razmenu mi njima kad im vi i vaši satrapi svu zemlju prodajete za rudnike? Vaše „nebo je granica“ kada i poslednji komad Srbije prodate, poklonite ili zagadite za ne bude za život?

  2. Da, nebo je granica ali samo dok kina ima pozitivan balans u izvozu i investicijama ka srbiji.
    Ali nema straha naše šljive i prasići nemaju šanse pred made in PRC.

  3. Ja iskreno verujem da je g-dja Brnabic odusevljena, ne branim da imamo taj sporazum ali ne bih se toliko hvalio jer toj zemlji mi ne mozemo da konkurisemo ni sa poljoprivrednim proizvodima a uvozicemo iz Kine mnogo toga bez carine. Izvozicemo samo ono sto Kina kaze ok. a kako sam razumeo u 5 godina ce se smanjivati postupno uvozne dabine u Kini za nasu robu. Jedino je tacno da Kina ima interes zbog bakra i zlata i srebra a jednoga dana cemo saznati sta smo mi sve dobili od tog sporazuma, po gotovo sto gradjani iz tih delova zemlje kazu da su mnogo sirove rude izvozi sto je lose po nas a dobro za Kinu. Sto bi rekla deca g-djo Branabic smanjite dozivljaj. Ziveli

  4. Ti I tvoji esenesesovci ste granica. Ograniceni ste svojim fizioloskim kapacitetima u srpskom polusvetu.
    Na stetu gradjana Srbije.

Ostavite komentar


Ekonomija

EU će nastaviti da ulaže u ženska preduzeća 9

EU će nastaviti da ulaže u ženska preduzeća

Evropska unija i Ujedinjene nacije nastaviće da ulažu u ženska preduzeća, poručila je danas na otvaranju panel diskusije "Uključivanje ženskih biznisa u glavne ekonomske tokove" zamenica šefa Delegacije EU u Srbiji Plamena Halačeva.

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.