Nedimović: Laboratorija za mleko dobija akreditaciju, nema takve u 1.000 km

Ostavite komentar


  1. Pa sta ce nam ta laboratorija? Imamo Knezevica, bivseg i sadasnjeg ministra, on nepogresivo detektuje ispravnost mleka i to na bini pred kamerama u realnom vremenu – ovo je potpuno bacanje novca pored takve velicine kao sto je taj Knezevic.

  2. Za efikasan rad laboratorije, potrebni su sposobni hemijski analiticari, kojih u Srbiji ima vrlo malo, onih koji odredjuju ispravnost namernica kao sto to radi ministar Knezevic ima napretek. Za sposobn, strucne ljude nazalost tu nema mesta.

    1. Nemate vi strucnjake, koji bi presli akreditaciju za ispravnost hrene, teske metale, pesctcide i sl. SNS strucnjaci sa kupljenim diplomamama i doktoratima ce vam odredjivati koje su namernice ispravne.

  3. Ko je oдговоран за постављање саксија на зид треба га казнити због естетског прекршаја и кварења зида уз прилаз згради.

  4. Ovaj objekat sagradjen je u vreme zutih,i tavorio je gotovo deset godina,zbog dobre organizacije u Ministarstvu poljoprivrede.Kostao je oko 10 miliona evra…Dovoljno strucnih ,za rad u ovoj ustanovi nema na 1000km…Izmedju ostalog ,namena ovog objekta bila je i da bude banka semena.

  5. Ma, nemojmo se pravit blesavi, znamo kako stoje stvari u Srbiji!
    Ne znam ko je direktor ove laboratorije, ali po ustaljenoj praksi, to je sigurno neka stranačka ljiga i bot, koji se neće mešati u svoj posao i potpisivaće da je ispravno sve što mu se kaže da potpiše da je ispravno, pa makar to bio koncentrusani otrov!
    Baš da vidim da nečiji bata uveze par šlepera mleka ili nečega, a ova laboratorija nađe da je to neispravno i da treba uništiti jer je opasno za ljudsku ishranu. Taj film nećemo gledati u Srbiji, barem ne u ovoj i ovakvoj kakva je sada!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.