Nedimović: Nisam čarobnjak da obećam cenu maline

Počela gradnja fabrike za preradu voća u Arilju 

Ostavite komentar


  1. Sada nisi carobljak ti i ovi smradovi iz vladajuce partije
    A kada ste ligali narod i dalje ga opasno lazete tada ste se slatko smejete.
    Necete ni vi do veka biti na vlasti a onda ce se videti.

  2. Pa kako obeca izvoz silnog zita Egiptu,sinu govedinu Kini i Turskoj,a a nisi ni trepnuo…!?

  3. Nisi carobnjak ali nedozvolite da dva tri coveka frmiraju cenu kako njima odgovara zasto imate antimonopolski zakon i sto ga ne primenjujute i njega i ostale i sto dozvoljavate uvoz voca koga imamo u izobilju izmedju ostalog i malina i to zarazenih virusom, sto ne kontrolisete reeksport voca za Rusiju.
    Sad ne mozete a kad su izbori tad se obecavaju kule i gradovi.

  4. Uvreženo je shvatanje skoro u svakoj vlasti da po seljaku ne možeš toliko udarati koliko on može da izdrži.Vreme je pokazalo da je ovo skoro istina,jer seljak trpi dok ga šibaju i ne buni se,što svakako daje prostora za još jače udaranje.Hoće li se ikada probuditi i stati na crtu zasada je pitanje koje nema odgovora.Nedimović je ministar koji se ne pita mnogo,a inicijativa koje bi moralo da ima kada je u pitanju „borba za seljaka“ svodi se samo na poslušnost i što duži opstanak na funkciji.
    Tužno zar ne?

Ostavite komentar


Ekonomija

Intel: Prava investicija za budućnost? 8

Intel: Prava investicija za budućnost?

Ne tako davno, u novembru 2019. godine, Srbija je u Kragujevcu pokrenula svoju prvu Nacionalnu  AI platformu. Vizionarski  cilj je bio da se Srbija i njeni  istraživači stave na čelo globalne tehnologije. To je bilo mnogo pre nego što smo čuli za OpenAI-jev ChatGPT.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.