Nedimović: Stočarstvo je motor razvoja poljoprivrede

Ostavite komentar


  1. Motor treba održavati, podmazivati itd. Vi to ne radite, niste stručni za to.

  2. Ej, prestani da pricas bajke. najpre si izvozio junetinu u Tursku, i bukvalno obmanuo proizvodjace da ce cena zive mere bikova biti 2,5 evra po kilogramu, a sad je ta cena 1,9 eura. Navodno, Turci nisu ratifikovali sporazum. Zatim si izvozio psenicu u Egipagt, a od toga nema nista, jer toboze mi nemamo kolicine za veliki lot i na kraju sad cemo mi u Emirate da izvozimo junetinu. Od tolikog IZVOZA srpska poljoprivreda sve brze odumire. Nije to samo zbog vaseg neznanja, ima tu i stetocinske politike rezima koji je rezio da od svake poslovne aktivnosti gradjana Srbije ne ostane kamen na kamenu. Samo da bi stranci preuzeli sve sto ovde predstavlja izvor prihoda. Malo je reci veleizdajnicka politika. Ovo stanje poprima razmere jednog GENOCIDA, koe se izvodi uz pomoc onih-koji su nam postavljeni kao vlast u Srbiji.

  3. Necu da citam sta je on izjavio. Do juce je bio vozac. Kupio diplomu i postao ministar. Dosta mi je vise neznalica!

    1. Izvinjavam se, pomesao sam ga sa Djordjevicem. Medjutim sve je to ista prica

      1. Gospodin ministar je pravnik, Član DSS, DS, pa SNS. Možda bi bilo bolje da je i on vozač.

  4. A pileće nožice za Kinu, koliko ste toga izvezli? Svuda „razvojne šanse“ a realno se razvija samo nepismeni partijski kadar koji nam priča bajke i zagkupljuje nas izmišljotinam akoje nemaju nikakve veze sa realnošću.

  5. Stocarstvo je smrt ljudi i zivotinja i veliko razbacivanje vodenih resursa i plodnih povrsina zarad parceta mesa. Troskovi dobijanja 1kg mesa je barem sest puta skuplje od 1kg psenice.

Ostavite komentar


Ekonomija

Kakvo rudarstvo treba Srbiji? 8

Kakvo rudarstvo treba Srbiji?

U Zajedničkom saopštenju Rudarsko-geološkog fakulteta (RGF), Geološkog zavoda (GZ), Komore i Saveza rudarskih i geoloških inženjera, Tehničkog fakulteta (TF) Bor i Rudarskog instituta istaknuto je da pitanje ne treba da bude "Rudarstvo da ili ne?" - već "Kakvo rudarstvo?".

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.