Negotin raspisao Javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova 1Foto: Miljko Stojanović / Danas

Opština Negotin je raspisala Javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji opštine Negotin za tekuću godinu, saopšteno je putem sajta Opštine Negotin.

Kako iz Opštine Negotin ističu, mere energetske sanacije sprovode se kroz saradnju sa privrednim subjektima koji se bave proizvodnjom, uslugama i radovima na energetskoj sanaciji stambenih objekata.

Ističu da je cilj sprovođenja mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova – unapređenje energetske efikasnosti u stambenom sektoru i povećano korišćenje obnovljivih izvora energije u domaćinstvima na teritoriji opštine Negotin.

Ukupna bespovratna sredstva koje opština zajedno sa sredstvima Ministarstva dodeljuje putem ovog poziva iznose 20 miliona dinara.

Javni poziv će trajati do utroška sredstava, a najduže do 31. decembra ove godine. Prijave se podnose od 3. oktobra.

Za sve dodatne informacije i obaveštenja u vezi Javnog poziva možete se obratiti na kontakt telefon 069/8482736 i elektronsku adresu: [email protected].

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari