Neizvesno rušenje restorana na Pančićevom vrhu

Dopisi nadležnih službi ukazuju na moguću pripremu terena da divlji objekat na Kopaoniku ne bude uklonjen jer se za to nisu stekli uslovi

Ostavite komentar


  1. Neverovatno je kakvu moc u Srbiji ima mafija?! Ponekad se ne zna da li je mafija u sluzbi drzave ili obrnuto. Ovde je problem u necemu drugom? Partijski investitor je prethodno potplatio i partiju i pojedince, koji su trebali da sprece ovakvo divljastvo na Kopaoniku. Sada su im ruke vezane je su uzeli novac a „investitor“, ako ga iznevere, moze da progovori. Trenutno, „majstori“ u okviru vladajuce koalicije traze „zakonski“ modus kako da gradjevina ostane a da oni koji su podmiceni ne odgovaraju. Tako se ne vodi drzava. Onaj koji ima hrabrosti da podize divlji objekat ns ovakvom mestu, sutradan nece imati imati nikakvih problema nitu obraza da zapali ovu drzavu i da joj bude najgori neprijatelj.

  2. ovo je drzava. pa jadnije drzave ne mozete u svetu naci. ne zna se ni ko smabdeva strujom divlju gradnju. pogledajte koliko objekt napravljen na duvlje. donesu resenje o rusenju zakazu rusenje i onda nisu u stanju da to izvedu jer je ovaj nekom dao lovu na pravom mestu. i onda kao ne mogu da iskljuce struju pa vi ste dno.

  3. STO ne objavite i vi ste saucesnici i vucicevi fasisti. .dabogda se ugasile kao sto se radi smrdija

  4. U stvari, Ministarstvo se koristi svim pravnim `rupicama`, da ne ukloni objekat.Nije tacno da ne mogu da sruse objekat, Zakon je jasan za nelegalnu izgradnju, posebno u zasticenim podrucjima.Sramota do koje mere se racuna na plitkoumnost gradjana, koja je na delu vec 6 godina.

  5. P.s. Za objavljuivanje ovog komentara ne postoji ni jedan razlog sem censure.
    Znaci razni Veselinovici, Radojicici, Zelje i ini mogu da KRADU STRUJU I VODU od NARODA, a rentu i porez od drzave, bez ikakve sankcije. Naprotiv, koliko ja vidim ONI ce i MINISTARKU da biju i vec su poceli da je olajavaju preko svojih medija, jer im je nalozila RUSENJE zbog protivzakonite delatnosti. Ej bre gde i u kojoj to drzavi jos ima sem u Srbiji pod rezimom Aleksandra Vucica. Distribucija u Raskoj im nije prikljucila struju, a o ovom mafijaskom gnezdu vise od godinu dana se prica i pise. Pa mogli su makar jedanput da odu na kafu u taj kafic uvece i videli bi kako sve svetli kao da su direktno prikljuceni na Djerdap, a ne da su na rogu Kopaonika. Pa zar nije EPS duzan da proveri ko krade struju i odmah ga kazni debelo i prijavi za krivicno delo. Ili se to odnosi samo na cestite GRADJANE, kojima se kroz lopovske racune EPS-a svi ti tzv. GUBICI U MREZI pripisuju i naplacuju, zbog cega se nedavno i dogodilo ono bizarno samobistvo u Nisu za dug od samo 22.000 dinara. Ili mozda ni direktor EPS ne moze nista toj filijali albanske mafije,posto imaju PODRSKU ODOZGO, koja je regrutovala Srbe sa Kosmeta preko bivsih tzv. IZMESTENIH POKRAJINSKIH INSTITUCIJA. Medju njima su leglo najvece opasnosti izmestene Policijske uprave Pristina, Gnjilane, Djakovica, Peci i slicno kao i izmestene Elektrodistribucije iz istih gradova, kao i medicinske ustanove . Oni samo na papiru zaposljavaju na desetine hiljade ljudi, i za to dobijaju ogromna sredstva iz Budzeta Srbije. A, u stvari taj novac koriste za investiranje u mafijasku delatnost, sto VLAST tolerise. Uz to, te ljude koji nista i nigde ne rade ali su PRAVILNO UBACENI u svaku drzavnu firmu i ustanovu gde ima mnogo toga da se UKRADE, koriste za kradje, malverzacije i svakojake diverzije u sistemu, kojje nisu vidjene ni za vreme ratova u Hrvatskoj, BIH i na Kosmetu. Time nama obicnim gradjanima, koji postujemo zakon i ubedjeni smo da zivimo u civilizovanom drustvu, zagorcavaju zivot do kraja.Ispalo je da sada placamo ceh nase empatije prema onima-koji su sa Kosmeta pobegli posle 10.juna 1999. godine. Nasi Srbi sa Kosmeta za solidarnost koju smo im pruzili, primivsi ih u svoja naselja i podelivsi hleb sa njima, sada nam UZVRACAJU tako sto nas KRADU, PALE I UBIJAJU za racun ALBANSKE MAFIJE. Iako smo to poodavno primetili, trpeli smo to sve od sada. Ali sada tome mora biti KRAJ, a prvi lakmus test bice rusenje ovog LEXINGTON KAFEA na vrhu Kopaonika.

  6. Ni jedna vlast nije sama sebe rusila pa ni ova nece rusiti svoj objekat.
    Samo oni sa vrha „piramide vlasti“su mogli ovu gradjevinu da postave na vrh Kopaonika kao simbol svoje moci.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.