U toku prve godine poslovanja, Nelt Grupa ostvarila je značajne poslovne rezultate na svim teritorijama i oblastima poslovanja.

Sa prometom od 500 miliona evra u prvoj godini, organizaciona veza svih Nelt kompanija – Nelt Grupa, uspela je da unapredi i proširi poslovanje u svim oblastima rada – rečeno je juče na obeležavanju godišnjice osnivanja kompanije izrasle iz Nelt Co, koja je na tržištu usluga distribucije robe široke potrošnje, logistike i distributivnog marketinga prisutna duže od dve decenije.

– Uspostavljanjem moderne organizacije, pod kapom Nelt Grupe, razvijeni su novi međusobni odnosi kompanija u vlasničkoj strukturi Nelta i definisana je dugoročna strateška poslovna platforma. Danas devet kompanija u našem sastavu posluje u sedam zemalja na dva kontinenta i zapošljava 3.500 osoba, ostvarujući uspešnu saradnju sa više od 40 principala – rekao je Miloš Jelić, izvršni direktor Nelt Grupe, podsetivši da je ta kompanija prisutna na tržištima Srbije, Crne Gore, Makedonije i BiH, ali i u Africi, u Angoli, Zambiji i Mozambiku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari