Kragujevački ugostitelji protestovali zbog najavljenih mera

Nema dokaza da je virus noću aktivniji

Ostavite komentar


  1. zvanično skoro 300 novozaraženih dnevno, a ugostitelji bi da pospeše rast kaže:

    Kada u ugostiteljskom objektu dobiješ račun nije ni sličan onom u trgovinskom lancu ili nekoj trafičici, dragstorčiću, jer su oni navikli na muljanje, a nekima se, očigledno, isplati da to dozvole. Nema tog ugostitelja koji će propasti ukoliko se ispoštuju propisane mere, jer da jesu držali razmak između stolova, da nije bilo ludovanja, sada ne bi smo imali ovakav broj novoinficiranih, nego bi smo se, poput Austrije ili Slovenije, uspešno izborili sa virusom.
    U Sloveniji su se pojavili novozaraženi, uvežen virus povratkom radnika sa godišnjeg odmora iz Srbije sa KiM i iz BiH. Ljudi koji su se pridržavali propisanih mera, u Sloveniji, dolaskom kod nas izgubili su kompas, vratili se na naš uobičajen pozdrav, tiskanje po kafićima, kafanam, druženju na proslavama i takvu raspojasanost su platili.
    Zar je toliko teško biti odgovoran, kada nam je Krizni štab sklepotina neodgovornih, ispoštovati razmak, zaboraviti na grljenje, ljubljenje pri susretu, zaboraviti na kolce i đuskanje…zar nije bolje mesec dana pridržavati se dobrih mera, da bi smo došli do 0 novoinficiranih ili treba leto da provedemo u grču, jer neodgovornih ima na svakom koraku i nikada ne znaš ko će te čime iznenaditi?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.