Vučić: I Merkel mi čestitala na nemačkoj fabrici

ZF, nemački gigant u auto-industriji, stigao u Pančevo

Ostavite komentar


  1. FABRIKA 14 OKTOBAR U KRUSEVCU JE OD 1982 DO 2000 PROIZVODILA ZF MENJACE.

        1. Naravno da je cestitala jer profit idę u nemacku,a nasi robovi neka se znoje za 200 evrica

  2. Veliki napredak za Juzni Banat,mladi ludi ne treba da idu iz Srbije!

    1. Hahaha! Da li ti veruješ u to što si napisao da mladi „ludi“ ne treba da idu iz Srbije. Ova zemlja je danas baš po meri za razne ludake, očigledno.

    2. Тако је.
      Треба да остану овде и да се пате у фабрикама за 200-250 еура.

  3. Ovo je izuzetna vest za Pančevo i čitav Južni Banat. Ozbilja kompanija koja donosi nove tehnologije i ozbiljan broj novih radnih mesta.

    1. Slavica:Samo neka se otvaraju nove fabrike i nova radna mesta jer nam je to sada najpotrebnije.

  4. Ajmo botovi zar samo 4 komentara! Pa ovo je istorijski uspeh vašeg vrhovnika, zaposleno čak 300 ljudi a za par godina zamislite čak 1000. Bravo za vlasnih 7 godina u Pančevu.

  5. Da bi ti čestitala, morala bi prvo da zna da je nemačka firma ZF otvorila nešto u Srbiji. A znaš koliko takve stvari nju uopšte zanimaju i koliko se time ona bavi? Nimalo, a možda čak i manje od toga. Nećeš verovati, ali u Nemačkoj (i drugim normalnim državama) neko na nivou Merkelove UOPŠTE se ne bavi time koja je firma gde i šta otvorila. To je posao rukovodstva firme i nikog drugog.
    Dalje, kad ti je ona tačno čestitala? Sinoć, kad ste se čuli, kao i svaki dan? Dozvoli mi da ti ne verujem jer gospođa previše zauzeta pričanjem sa neuporedivo važnijim ljudima po svetu i za takve kao ti, prosto nema ni vremena, ni želje!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.