Nenadić: Srbija prešla u zonu vrlo snažne političke volje da se mehanizmi suzbijanja korupcije nikada ne uspostave

Ostavite komentar


  1. Mora se osloboditi MALI ČOVEK. Mali čovek koji ne može ni u firmi da se suprotstavi njima, koji ga okolo preskaču u zvanjima, u neopravdano nagrađivanju, a on nema kome da se izjada..jer je i menadžment njihov..ne može ni da bude uzbunjivač, jer je i pravosuđe njihovo..ne može ni ni da se poziva na moralnost, jer je sve iskrivljeno..i kakva taj maleni čovek da menja odnose u državi..u zdravstvu, u policiji, u školstvu..ljudi su se povukli u sebi jer nemaju ispomoć i kada bi se nešto i bunili!! DA NAUČIMO NEŠTO , NPR SINDIKATI U FRANCUSKOJ, NEMAČKOJ, BELGIJE, GRČKOJ, ŠPANIJI, ŠTITE SVOJE ČLANOVE!! NE MOŽE NIKO DA IM SE SVETI ZBOG PONAŠANJA U POBUNI SLOBODNOG ČOVEKA!! KOD NAS SE POBUNIŠ, NPR PROTIV LAŽIRANIH TENDERA I DOBIJEŠ OTKAZ!! JOŠ TI SE TAJ KOJE SE NA TOME OBOGATIO, I ŽIVI SUPER, SMEJE I LICE!! NPR I MANJIM MESTIMA!!

  2. Korupcija je tržišni odgovor na prekomplikovanu, skupu i neefikasnu birokratiju. Dakle, da bi eliminisali korupciju, moramo eliminisati njen uzrok – birokratski fundamentalizam.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.