Neprihvatljivo da interese fabrika zastupaju politički postavljeni predsednici nadzornih odbora

Sndikati vojnih fabrika traže da prisustvuju sednici Saveta odbrambene industrije

Ostavite komentar


  1. A koji se sindikat potpisao u Zastava oružju, koliko ja znam ima iz 7 a reprezentativnih 4. I ko ce da prisustvuje sastanku? Onaj sa najvecim stomakom ili najvecom glavom? I u ostalim fabrikama OISa ista pesma, tako da su sindikati postali samo kafanska udruzenja….

  2. Ako sindikat ima odgovornost,onda nek odgovaraju za stanja u fabrikama a ne da okriljuju druge,od kad to sindikati prisustvuju zajedno sa savetnicima?Svuda bi da se guraju a zna se zasta je sindikat ,da prodaju pilice,ugalj,uzimaju 1% bruto zarade za ruckove,sluzbena putovanja normalno i nocenje na tim putovanjima

  3. Pored sindikata prošao sramni zakon o radu, legalizovana zapošljavanja preko agencija, rad na određeno u fabrikama do u beskonačnost, nezakonit broj prekovremenih sati, pljačka… I sad se kao setili radnika i fabrika?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.