Nestručnost uvećala račune za struju

Rok za reklamacije je osam dana * EPS nije kontrolisao da li radnici na terenu pravilno očitavaju brojila * Struju ne očitavaju radnici EPS-a, već firmi koje su taj posao dobile na tenderu, a čiji radnici očigledno nisu obučeni za taj posao
EPS spreman da obešteti sve potrošače koji su oštećeni nepravilnim čitanjem brojila

Ostavite komentar


  1. Dakle, ljudi treba da gube vreme i cekaju na salterima podnoseci prigovore zbog greske EPS-a!?
    Gosposine Vucicu, jeste li ovako mislili da se resava problem koji ste u nedelju izneli?
    Ovo nije korektno.
    Umesto onaj ko je pogresio da odmah ispravi racune svima i izvini se ljudima zbog maltretiranja, on poziva ljude da se jos maltretiraju!?

  2. Sada ceVucic u EPS uvesti "strucne snskadrove"
    i vise ovi problema nece biti!
    Ha,ha,ha…..

  3. cudno je da nestrucnost nije ucitala umanjene racune gradjanima?! Ne, to je ipak bila vrlo dobro osmisljena namera pljacke gradjana…koju su strucnjaci a i gradjani otkrili…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.