Neuspela prodaja Jagodinske pivare

Ostavite komentar


  1. Nema djengi, pa nema ni prodaje. Slabo rade kontraverzni biznismeni.I pokojni J.Broz Tito je imao ambicije odmah posle Drugog svetskog rata da od partijskih kadrova i narodnih heroja pravi biznismene i postavlja ih za direktore fabrika zadruga. Pa kad je Tito video da ONI ne znaju kad se sadi, a kad zanje, on je brze bolje zemlju poverio opet KULACIMA, a u preduzeca i fabrike vratio gde god je bilo nekog vlasnika ili njihovih potomaka koji su i ranije bili ukljuceni u proces proizvodnje. I ne samo da je spasio zemlju vec je preporodio uvrstivsi je u red razvijenijih. Danas zamislite nema kupca za JAGODINSKU PIVARU, jedan od najstarijih brendova Srbije, koji se koliko se iz prilozenog vidi vise prodaje kao ekskluzivno zemljiste za izgradnju solitera u centru Jagodine, nego kao pivara. Ali sad su KUPCI kontraverzni biznismeni, takoreci HEROJI S ULICE, koji se od Titovih heroja razlikuju ne samo po moralu, vec i po tome sto su ono bili VOJNICI koji su slusali svaku komandu, a ovo su obicni saneri neprikladno obuceni u skupa odela, ciji je moto Ja Uzimam Lako, a uopste ili vrlo vrlo tesko vracam. Eto zato nema kupaca za Jagodinsku pivaru ni 18 godina od pocetka rasprodaje srpske privrede, koje neki nazivaju privatizacija, neki tranzicija, a ovi poslednji reforma, dok je u narodu ta pojava poznata kao pljacka drustvenog bogastva u vlasnistvu gradjana Srbije.

    1. Kao vrhunac svega što se dešava u Jagodini je jučerašnje gašenje Fudbalskog Kluba Jagodina, posle 56 godina postojanja. Važno je da postoje akva park, fontane i muzej voštanih figura, bez njih kao da nema života u Jagodini. Tri hiljade za gospodina/gospođu i mirna bačka!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.