Neutemeljene tvrdnje Kneževića

Odgovori na pitanja Milana Kneževića, predsednika Asocijacije MSP, postavljena direktoru RZS Miladinu Kovačeviću, u tekstu objavljenom u Danasu pod naslovom "Nepoželjne analize, a ne nepouzdani podaci"

Ostavite komentar


  1. Stvarno je tuzno da su ovakve osobe na drzavnim funkcijama. I to vec nekoliko decenija. Dinastija manipulacija, od SPO, do danas Ljajicevog SDPS ili kako se vec zovu, daju podrsku ovakvoj osobi. Naravno, sve na ledja gradjana Srbije, preko nenormalno visoke plate i beneficija, ali i drasticno gore, preko netacnih analiza koje je doticni pravio sve ove godine, sto je u novcu nemerljivo! Kako bilo koja Vlada i bilo koji premijer misli da sa ovakvim likovima moze biti ista dobro? Sem ako se svesno ne ciljaju prevare.

  2. Ne bih se izjasnjavao o profesionalnom znanju gospodina Kovacevica, barem ne u ovakvoj formi, iako tu ne bi imalo mnogo stosta da se kaze, samo bih mu "odao priznanje" u jednoj stvari: Jos od kada je kao visoki funkcioner SPO-a, dok je ova stranka bila vlast, postao "ekspert", naucio je da je od ozbiljnog profesionalnog pokrica mnogo vaznija (i naravno ucinkovitija) politicka podrska vlasti.

  3. Gospodin Milan Knezevic je uvek kritikovao sve vlasti do sada, i davao predloge koji su bili u interesu privrede i gradjana. Nijedna vlast ga nije poslusala. Gospodin prof. dr Miladin Kovacevic je uvek bio uz sve vlasti po sistemu "statitika nasa dika…" Sve vlasti su ga slusale. Tako je Srbija postajala sve zaduzenija i zaduzenija, a narod sve siromasniji i siromasniji. Nadajmo se da ce Danas objaviti i OBJASNJENJE I ODGOVOR gospodina Milana Knezevica.

  4. Režimski analitičari se uvek jave u napred oni znaju sva pitanja i odgovore koje sami sebi postavljaju i daju odgovore na njih tačno onako kako misle da se od njih očekuje sa Vrha. Život je nešto drugo o tome piše gospodin Milan Knežević a to razumeju obični ljudi, preduzetnici i inetelektualci sa alogaritmičnim načinom razmišljanja.

Ostavite komentar


Ekonomija

Elektroprivreda: Srbiji ne prete nestašice struje 7

Elektroprivreda: Srbiji ne prete nestašice struje

Srbiji ne prete nestašice struje, a Elektroprivreda (EPS) ima dovoljno svoje proizvodnje električne energije i u sadejstvu sa uvozom podmiruje sve potrebe tržišta, izjavio je pomoćnik direktora Elektroprivrede Srbije za poslove upravljanja elektroenergetskim portfeljom David Žarković. 

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.