Nezaposlenost u Srbiji: Statistika nije egzaktna nauka

Ostavite komentar


  1. Normalno kad se ne javis oni te skinu sa zavoda,,,Ko ima zemlju teraju ga na poljoprivredu ili gubi sva prava????Koliko njih ode u Inostranstvo///A oni sede i Izmisljaju kurs za ovo i kurs za ono…a kad postavis pitanj o zaposlenju pa ne znam o tome nista//SISTEM TE LAZE

  2. Pih, suština je što druge zemlje manje lažu. U ““““prokletoj avlji““““ prolazi sve, laži najviše.

  3. Jadan smo mi narod kad nas od lazi sopstvene vlasti moraju da brane strani novinari. To samo govori u kakvom se tamnom vilajetu nalazimo kad ni na jednoj drzavnoj i televiziji ili radiju ne moze da se cuje ni jedno drugo misljenje osim misljenja gospodara Vucica i njegovih podrepasa . Taj isti Kovacevic koji je u izbornoj noci izasao sa rezultatima gde DVERI i DJB nisu dobili ni 3% a gde je SNS dobio vise od 50% a sve sa namerom da pokrade opoziciju i glasove pripoji SNS-u ima obraza da nas i dalje bezocno laze nekakvim statistickim stelovanjima kako nam je prosecna plata 54000 a nezaposlenost kao u najrazvijenijim zemljama.Ako ima pravde kad tad za ovakve stvari bi trebao da odgovara pred sudom i javnoscu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.