Kako funkcioniše gradski prevoz u Beogradu tokom vanrednog stanja?

Ostavite komentar


  1. Prevoz u doba vanrednog stanja nije besplatan i pored radne dozvole potrebna je i nekakva karta. Moje kolege su izbacivali iz autobusa zato sto nemaju kartu. Ja ne koristim autobus jer ne znam sta je potrebno da to uspesno obavim. Trebali ste pozvati nekog iz gradskog staba da pojasne sta je sve potrebno za voznju autobusom. Juce sam video dva autobusa na liniji L4 kako idu jedan za drugim sa ukupno 4 putnika a mnogi ne koriste prevoz jer su culi sta se pojedincima desava.

  2. Za grad je to ok a šta mi koji koristimo lastu koja nevozi ni do Zemuna kad idemo u jutarnjim satima na posao i bože pomozi ali povratak je katastrofa.Radi se do 15h a kući stignemo u 20i30h. E,sada pametni neka mi odgovore ko je ovde normalan. Zar nisu u popodnevnim satima mogli da se organizuju polasci u 16h.Tako bi i mi jadnici koji živimo van beograda mogli doći ranije kući a ne da budemo zarobljeni u Beogradu od 7h do 21.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.