Nikezić: Brnabić i Mali za 15 dana zadužili Srbiju za skoro milijardu evra

Ostavite komentar


  1. Ma pusti nase vrhunske strucnjake da rade?!Botovi i ovi sto zive u mikro kosmosu jos nistA nije pogodilo,polako.

  2. Ovi se zadužuju od svih prethodnih najviše pa i od tita i SLOBE. Ovo treba pohapsiti i a vučica bez pitanje skupštine.. Naroda.. I opozicije pa kako misle uopšte da vrate uzimajući još zajam oni su neprijatelji zemlje pod hitno demonstracijama i skloniti sa vlasti. Gore od argent… I grčkog scenarija.

  3. @mila;tvoja azbuka izgleda nema 30 slova. Ono predzadnje slovo azbuke je dž, ali ti očigledno nisi do njega stigla,tako da ti je nepoznanica;šta reći.

  4. Sve najrazvijenije zemlje sveta su zadužene u hiljadama milijardi i bilo bi i nama bolje da se zadužimo bar još 100 milijardi i uložimo u napredak ove zemlje ali nam ne dozvoljavaju.

  5. Pisete kometar kao da ste iz „lijepe vase“, pa ako jeste, ostanite tamo i mentalno, ostavite nas u Srbiji da se borimo sa nasim nedacama. Sto bi rekli Francuzi “ Mind your own business“…hm, ili mozda Madzari?

  6. Amerika zadužena 26500 milijardi,Japan 13000,Kina 7600… a mi 36 milijardi.Hajde da i mi budemo malo razvijeni!

  7. Mora se voditi racuna o zaduzivanju ,kao i o procentu kamate i da se svaki dinar ulozi u najpotrebnije .Bilo bi nesmotreno i neodgovorno da se taj novac ulozi u nepotrebne stvari,odnosno da se ulizi tamo gde se nece vratiti,ili da ode u privatne dzeoove.
    Mnogo se Ljudi obogatilo na grbaci Naroda ,i nikom nista….
    Da je prava i pravde mnigi bi vec bili iza resetaka ,a nelegalno stecena imovina oduzeta im,tako da srbija danas nebi dugovala ni jedan jedini dinar,cak bi bila u plusu.

  8. Баш их брига за дугове , довољно су нарасли да брину о себи !

  9. Bitno je da nas vi niste nista zaduzili.Maloli ste napunili dzepove pa vam treba jos,jos ste gladni?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.