Nikezić: Srbija nema novca ni da vrati dospele kredite, a vlast planira nova zaduživanja

Ostavite komentar


  1. Tacno, niko ko je iole normalan i ozbiljan ne bi to cinio niti bi iko normalan tapšao kako je to idealan „razvojni plan“ dugova i teske obmane javnosti. Niko savestan, rodoljuban i lucidan tako nesto ne cini, ali on nije jedini.

  2. Jel ovaj lik sumnja u elementarnu ekonomsku pismenost naroda. Drzava koja je zaduzena 46.5% BDP-a je smesno zaduzena. I onda se cudi sto nece na vlast nikad doci.

  3. Ovo je sve u cilju antikampanje najvećeg projekta koji će doneti mnogo dobrih stvari za Srbiju. Nije nimalo patriotski.

  4. Нема ни Америка да врати дугове, а отима на све стране

  5. Tačno je, niko normalan, savestan, odgovoran, ko štiti interese gradjana i drzave, ne bi cinio ono sto se radi od vladti u Srbiji. Srbija je prezaduzena, vlast je neuka, a delatnosti kojr cini ts ista vladt su stetne za državljane, gradjane, imovinu naroda, pa ista vlast odgovara kicnom imovinom oojedinaca u vlasti.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.