Nikezić: Srbija se za mesec dana zadužila 2,5 milijarde evra

Ostavite komentar


  1. Pod hitno početi svođenje dinara na kolko tolko realnu vrednost, u protivnom izvoz postaje neisplativ, odnosnu propast poljoprivrede i izvozne industrije.

  2. Nažalost,nikakva činjenica nije potrebna mahom neobrazovanim glasačima ove sekte,jer ne razumeju kuda ih vode glavni nazadnjaci.
    I to suština naše propasti.

  3. Sinisi Malom oduzeti pasos i zabraniti naustanje zemlje jer ce uskoro zemlja bankrotirati a on biti odgovoran.

  4. zato plaćamo najskuplje gorivo i struju u regionu jer akcize koje pune budžet otišle u nebesa, zato su nam stigla uvećana rešenja za porez na imovinu i sve je to tek početak. Ako je ovaj narod mislio da će razne „Miće“ da lože blato i iznose džakove para iz javnih preduzeća, da će putevi po Vojvodini da se grade po većoj ceni nego kroz planinske vence, bez ikakvih posledica po standard gradjana, onda smo mi jedna neuka masa koju i treba čerupati. Gospodo draga sve što neko ukrade, preplati, mi ćemo da vraćamo svi zajedno kroz ogromne poreze i akcize. Pa vi i dalje komentarišite da to što radi ova sekta na vlasti sa vama nema nikakve veze…

  5. Jos ima prostora sad su na redu rudna bogastva , da se to polapa, a epilog ce biti gori bankrot …

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.