Nikolić: Izvoz na KiM jedan od najvećih izazova za srpsku ekonomiju u 2019.

Ostavite komentar


  1. Dok Kosovo nazivate KiM,a ne kako je naziva ostali svet,takse, nece se ukinuti.Dok je Kosovo lazna pa i nepostojeca drzava,takav ce biti i izvoz Srbije,lazan i nepostojeci za Kosovo.Kad bi bilo drugacije,a zna se kako,bilo bi nam lakse i vama i nama.

    1. Dragi Hajro iz tkzv. drzave Kosovo mi smo skoro 100 godina ucili os Vas kako se nepostuje ni jedna drzava u kojoj zivis,kako se bude uvek sa strane srpskih neprijatelja,kako se mrzi i na kraju kako cete igubiti tkzv.drzavu (probajte da se svi preselite u USA)

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.