Nikolić: Kragujevac spreman za Folksvagen

Ostavite komentar


  1. O cemu ti covece pricas?.?Pa koja je nova firma dosla u poslednje 4.god…ovaj je neverovatan

  2. Jedini grad u Srbiji Koji nema zaobilaznica!
    Nije nastavljen projekat od socijalista jer su se projekti delili tada PO ideologiji a ne PO funkclji.
    Tako Kragujevac gledaju sleperi pored medicinske,tehnicke,ekonomske skole,pored Plaze it’d.

    1. Jeste sada će kada čuje ze divne reći odmah doći. Neće ni da pogledaju brojke dali bi im se isplatilo da se zakopaju u zemlju koja je pod tihim sankcijama gde kamioni cekaju na granici pola dana da izadju gde se srednjovekovne trvdjave modernizuju gondolama gde zeleznica je u gorem stanju nego pre 100 godina. Koja je toliko omiljena zbog dobrih odnosa da će celo okruženje pohitati da kupuje made in serbia.
      Neće ni Fiat pitati kakva su im iskustva.

  3. Pre nego sto bilo sta kaze ili izjavi neka kaze kada ce da srusi nelegalno izgradjenu vikendicu, koju su on i njegov tata napravili na obali Save u Novom Beogradu u zasticenom podrucju u blizini reni bunara!

  4. Sta se desava sa gradskom salom „Sumadija“. Sramotno je da ovoliki grad nema salu za kulturne dogadjaje. Da sam na tvom mestu gradonacelnice za ovih par godina tvoje vladavine je trebalo da se zavrsi taj projekat.Ovako smo ostali teska seljana a direktno si ti kriv i tebi slicni.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.