NIN: Revizor potvrdio da je GIM zadržavao profit za sebe

Ostavite komentar


  1. Svima koji gram mozga imaju je jasno da se lopovluk desio.Nije uzbunjivač Obradović rizikovao posao, sebe, porodicu da bi se igrao sa ovim bitangama.
    Tuga je sto ova istina može milion puta da se ponavlja, deo naroda koga je opsenar hipnotisao pričom o svom i svojih – poštenju, neće poverovati tj.prihvatiti, jer time treba da prizna da je lakoveran da ne kažem glup.Jer, samo su žuti lopovi, a da su bili jesu, sad pomažu ovoj bandi u zanatu + izvorni radikali , koji takođe nisu novi u zanatu..

  2. Spekulacije po pitanju Krusika treba uzeti sa rezervom, iz razloga sto se vodi politicki sukob. U Srbiji deo opozicije po svaku cenu zeli da urusi vladajucu stranku ne birajuci sredstva. Pa tako i po pitanju Krusika. Sigurno je da na trgovca-komisionara padaju i troskovi utovara, avionskog i drumskog transporta, osiguranja, spedicije i posrednika dok roba ne stigne do krajnjeg odredista.

    1. Draga Lola, Krusik je smao kolateralna steta borbe trgovaca oruzja izmedju sebe. Sve ovo sto se javno prica o Krusiku je samo 1 % od stvarnih desavanja. Javni iyvestaj DRI je fingiran mesecima dok nije objavljen, Verovatno bi bio i gori)vise fingiran) da se nije pojavio Obrdovic? Posebno bi istrayivci novinari trebali da malo obrate paynu na dobavljace, koji su se pojavili od Dolaska petkovica i ekipe na celo Krusika? Nije korupcija samo kada se nesto nabavlja nego da li to treba da se nabavlja, Da li fabrici duynoj do guse trebaju kamere da snimaju Krugi i Sumu? Nabavka masina i opreme, koliko masina radi, a koliko stoji, i.t.d. it.d

    2. nisu to špekulacije već činjenice. A o tim troškovima o kojima pišeš je sve rečeno i oni ne iznose 95 % na cenu koštanja.

  3. Aleksandar Vučić je lagao po ko zna koji put. Pa šta? – bio bi njegov komentar. Tako se to radi u državi koja liči na poljanu, sa vladom koja je razbojnička družina.

  4. Ništa ne brinite.
    I najgoru pljačku vladajuće klike Vučić će predstaviti
    kao najpošteniji posao.

    1. Sinu nista …rece nam preCednik danas na “ Fejsu “ da je sin Danilo “ posten radnik „…ha …ha …mada je vec zaradio par milioncica ( eura ) na transferu fudbalera Radonjica u O .M . .( Marseille – France )

  5. Pa valjda su i oni davali malo gde treba, kao na železnici. Tako se to radi, pa matori smo ljudi, valjda smo naučili onu našu devizu : “ A gde sam tu ja ? „

  6. Svima je sve jasno ko je iole radio u trgovini samo se postavlja pitanje da li po izvestaju DRI nastupa Javno tuzilastvo / Dolovac/SNS? ili je to samo izvestaj koji ne povlaci za sobom sankcije. U ovom drugom slucaju drzava kapitulira pred mafijom i to je opet svima jasno! Dakle, banana drzava!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.