NIN: Telekom ne isplaćuje dividende jer je kupovao kablovske operatore

Ostavite komentar


  1. Kakav bezobrazluk od strane aktuelne vlasi! Kupuju kablovske operatore kako bi ugušili konkurenciju u ovoj oblasti a ništa ne postižu. Čini mi se da je nekima u vlasti zafalilo keša pa ko veli Telekom je tu da malo pomogne. I bilo bi vise nego fer da se Telekom stavi na berzu, da mi akcionari možemo prodati svoje akcije, pa neka čine šta im je volja.

    1. tako je jedva cekamo te pare da zakrpimo po neku rupu,e pa nece moci……

  2. Da tako je. Telekom mi je isključio poštanski telefon koji sam uplatila još 1993 god. 6000 ös. Šilinga, i priključio neki svoj telefon, pa je taj isti telefon predao u ruke ,, mts,,, koji mi sada isključuju. A zauzvrat žele da mi daju za fiksnu mrežu ,, mali mobilni,, koji moja majka od 92 godine ne može da koristi ( zbog slušnog aparata). To znači mora biti moj fiksni broj isključen. NEKA MI VRATE PARE KOJE SAM ZA FIKSNI TELEFON TADA 1993 GODINE (6000 ŠILINGA ) UPLATILA !!!!
    A ne od jednog do drugog… i pojela maca…. zar se boga ne boje ? Pozajmila sam pare da bih tel. uplatila …. VRATITE
    JER TE PARE NISU VAŠE !!!

  3. Jednostavno, u pitanju je kradja u reziji SNS!. Sigurno medju tih 4.800.000 akcioara ima onih koji su do sada glasali za SNS, pa neka sada razmisle da li ce za njih i dalje glasati!

    1. У праву сте, требало је да се све то остави Шолаковом СББ. Било би боље и за државу и Ђиласа и Шолака и имали би још две ТВ. Ма прави рај, о којем знамо ми који користимо СББ после његовог преузимања ИКОМ. И наравно, угасили би Телеком и дивиденде никад не би било. Милина једна!

      1. Da li je Vama jasno o cemu se ovde radi? Da je Drzava htela da odigra transparentno, ona sama bi kupila televizije Prva I O2. Ili bi to direktno uradio Telekom. Ovako je Telekom platio visestruko vecu cenu privatnicima, kablovskim operaterima. Novac je zavrsio kod njih, a onda su oni kupuli pomenute televizije. po ko zna kojim cenama I uslovima. Dakle, drzavna firma je omogucila privatnicima da se obogate, a ceh placaju I placace akcionari tj gradjani ove zemlje. Znate li kako se ovo zove? Pomoci cu Vam, KRADJA! A prica o Djilasu I Solaku je da se cela stvar sto lepse upakuje! Pretpostavljma da ste I Vi akcionar Telekoma I ako nemate nista protiv ovoga, to je Vas problem. Ja itekako imam, a verujem I vecina gradjana – akcionara!

    2. ja znam barem 20 i vise ljudi koji naravno imaju i familiju nece glasati garantujem.. niko nije lud da glasa kada te neko krade…

  4. prosle godine su uzeli 30% i niko se nije bunio…ove nema nista.jedva cekamo glasanje tj izbore,

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.