Niš: EPS za priključenje struje traži građanima da plate „dugovanja“

Potražuju se od građana vrtoglave sume

Ostavite komentar


  1. EPS,to je jedno zlo.Rade šta hoće,otimaju nam strujomere i instalacije,bandere,,njihove usluge koje izmišljaju,naplaćuje abnormalno.Primer…kuća mi je u širem centru,ja moram da zamenim postojeće drvene bandere novim betonskim,platim kabel oko 120m,kupim orman i strujomere,i naravno njihom rad…sve to moram da platim i još da potpišem papir kako njim dajem u vlasništvo sve ovo što sam platio. Onda plaćam priklučak i čekam na njih kad će da se smiluju da priključe struju….da ne poveruješ

  2. Ovaj reket elektrodistribucija naplacuje uz blagoslov vlade republike Srbije i ,,naprednjacke sekte,,Nislije otvorite oci ja sam plstila 500.000 din nepostojeceg duga i ako sam ih dobila na visem sudu ,,elektrodistribucija,,je nadjacala odluke suda srecno nam bilo u ovakvoj Srbiji

  3. Ja mislim da bi država trebalo da nas zaštiti od bahatosti i samovolje EPS-a…preterali su sve mere.Samo da se država i ova vlast brine za ljude,mnogo togs bi trebalo da promene…..ali neće.

  4. Sve to dozvoljava nasa propala drzava.Ja sam morala da platim staro dugovanje 1.8000hilada dinara koje dugovanje koje tuzbe jel kamate na dugovanje l tuzbe su ogromne i opet nece da mi stave blombu.Kazu da EPS ne prihvata odluke suda.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.