Generalni direktor Naftne industrije Srbije Kiril Kravčenko i direktor Auto Čačak d.o.o. Milun Todorović, ovlašćenog distributera Škodinih vozila, potpisali su juče na Sajmu automobila u Beogradu memorandum o saradnji.


Tokom jučerašnjeg zaključivanja partnerstva na štandu NIS-a na Sajmu automobila naglašeno je da je poslovna saradnja te dve kompanije, pod sloganom „Najbolji se prepoznaju“, usmerena na zajedničko delovanje na planu preporuke i promocije NIS-ovih naftnih derivata kao i motornih ulja Nisotec i G-Energy. Memorandumom je predviđeno da Auto Čačak preporučuje gorivo NIS-a ovlašćenim dilerima i svojim kupcima, s obzirom da je u pitanju kvalitetno gorivo proizvedeno prema evropskim standardima. Nisotec i G-Energy su takođe obuhvaćeni tom saradnjom i biće preporučivani u prodajnim salonima i servisima Auto Čačak.

– Cilj saradnje naše dve kompanije je briga o kvalitetu usluge naših zajedničkih potrošača. Memorandumom se potvrđuje visok kvalitet NIS-ovih proizvoda, kao i važno mesto u poslovnom svetu koje Škoda zauzima kao jedan od lidera na polju prodaje vozila u Srbiji. NIS teži stabilnom i konstantnom razvoju koji podrazumeva, pre svega, odgovornost prema potrošačima i napredak u skladu sa njihovim očekivanjima. To je zajednički interes NIS-a i Škode koji su sinonim za kvalitet – naglasio je Kiril Kravčenko, generalni direktor NIS-a. Kupci u salonima Auto Čačka će imati posebnu pogodnost, poklon NIS karticu za gorivo u vrednosti od 10 litara evro dizela ili evro premijum BMB95.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari