Odluka Grada Niša da pokloni državi zemljište stacionara „Radon“ u Niškoj Banji, korak ka većim ulaganjima ili privatizaciji?

Ostavite komentar


  1. Hitno nam je potreban zakon, koji bi sprečio vlasti gradova na osnovu odgovornosti prema upravljanju lokalnom imovinom.

  2. Prosto je sto ne ulazu sada jer je potrebno da se maksimalno smanji vrednost pre prodaje! Sramota! A ovi penzosi sto ih glasali vise nece moci u Banju jer kod privatnika bice mnogo skuplje!

  3. Lepo ko su oni da kome sta poklanjaju da li im je to nasledstvo babovina delovima… da ulaganja u Radon i ko će moći da ode u taj Radon građani Nisa sigurno ne … vec opet Beograd pa Beograd … moci ce da se leče bogati a prosečni siromašni da gledaju … klasika zemlja Srbija odvratna Država i što pre što dalje odavde !!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.