Povodom 51. Međunarodnog salona automobila u Beogradu, koji počinje danas i traje do 31. marta, kompanija Dunav osiguranje je kreirala nov proizvod – Dunav MINI kasko, namenjen osiguranju putničkih vozila starijih od četiri godine.

Pogodnosti koje pruža Dunav MINI kasko su pokrivenost svih rizika kod kasko osiguranja, osiguranje automobila po povoljnijim uslovima uz izbor sume osiguranja, pet odsto popusta za lojalnost za sve osiguranike koji imaju polisu auto-odgovornosti Dunav osiguranja, kao i godišnja premija osiguranja već od 35 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Dunav osiguranje tokom Sajma nudi 10 odsto popusta na premiju auto kasko osiguranja novih i polovnih putničkih vozila, kao i pet odsto na premiju mini kasko osiguranja polovnih putničkih vozila starijih od četiri godine. Specijalni uslovi važe od 20. marta do 30. aprila 2013.

Detaljne informacije o novom proizvodu i specijalnoj ponudi, kao i o ostalim proizvodima i uslugama, zainteresovani mogu da dobiju besplatnim pozivom na 0800-386-286, ili u nekoj od 600 poslovnica kompanije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari