Nova: Da li je otpušteno 230 radnika Staklare?

Ostavite komentar


  1. Hm,hmm…umesto otkaza,mogli su,da otvore liniju,za proizvodnju,cokanja i unucica,narod nema pare,litru,pa bi,kao nekda okupirao maloprodaju po kioscima,podrazumeva se,da ne bi SNS,ispao iz igre,posebno so bi,punionica,punila brnd SNS, " tomovacu"…

  2. Dali je ujedno PONIŠTENA I IDENTIFIKACIONA,KARTICA,,,STAKLARE,ONOG,DRAGI;ČINOG,,DONATORA,,I ,,POSEBITOG,,DOBROTVORA,, FONDA,,JOJ,, ILI JE OVAJ,NapreDno organiyovani,,sistem,,opet,,,Zaboravio,,,da je,,dilber na crvenoj poternici,, Interpola pa mu,Zaturila,,identifikaciju,k,o i DeKarću,.Uglavnom ovakve,,semenke,, NIČU na nekom drugom,posebitom mestu,,posle ,mučenja,, na tajnvitiom mestu,,ili ,,snalažljivko,, ima ,,obezbeđenu,, destinaciju kod,,domaćina,i,,domaćice,, na Dedinju,da se nemuči,,bez,pozicija,,,ko,i teleprontista ,keramičarskog smera Bata Santos, I ,,Dr,,Knežević.Još ada biovakve,,specijalne,,semenke,,iz Majinog i Guruovog,rasadnika,,Mogli i da izvozimo Bili bi prihodi i za trinaestu,platu,NETTO.

  3. OVO JE KAPITALIZAM FABRIKA IMA GAZDU I ON ODLUCUJE *TO STE TRAZILI 2000te.IZVOLITE TO JE TO.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.