Nova nagrada za Shoppster: Najbolji u kategoriji inovacija u trgovini 1Foto: Promo

Prva i najveća integrisana prodavnica u Srbiji Shoppster.com, dobitnik je Disrupt nagrade u kategoriji inovacija u trgovini, koju dodeljuje marketinška agencija ADAM Studio.

Shoppster.com je nagrađen za izuzetne rezultate, koncept i razvojni put jedinstvenog prodajnog Shoppster TV kanala. Razumevanjem tržišta i odnosa prosečnog domaćeg kupca prema online trgovini, Shoppster TV je postao spona između tradicionalne i online kupovine. Izgradivši poverenje između publike i svog voditeljskog tima kao „posrednika“ u istraživanju popularnih proizvoda, prodajni kanal dobio je veliki edukativni značaj u pripremanju stanovništva na sve što eCommerce budućnosti donosi.

Shoppster TV naročito je bio značajan u prevazilaženju prepreka koje je donela pandemija, kada je „tradicionalna kupovina postala praktično nemoguća“, napomenula je CEO kompanije Ljiljana Ahmetović, prilikom uručenja nagrade.

„Kupci žele da proizvod vide svojim očima, osete svojim rukama, a kada im se ta mogućnost oduzme potreban im je pouzdan posrednik, osoba na čiju procenu mogu u potpunosti da se oslone. Takve ljude smo okupili na jedinstvenom prodajnom Shoppster TV kanalu, omogućili im da u raznovrsnom spektru TV formata postanu upravo ti posrednici, koji će postaviti sva pitanja koja bi postavili i kupci, koji će zadobiti poverenje publike i izgraditi zajednicu zasnovanu na razumevanju različitih potreba“, istakla je Ahmetović.

Kao prva i jedina integrisana prodavnica, najveća u regionu, Shoppster je lansiranjem prodajnog TV kanala pokazao da se u kvalitetno ispričanoj priči utemeljenoj u jednostavnom, praktičnom i lako razumljivom pristupu, krije neicrpni potencijal.

Nagrade Distrupt Awards dodeljuju se u organizaciji marketinške agencije ADAM Studio, a njihovi dobitnici su “remetitelji statusa kvo” u industrijama u kojima posluju, demonstrirajući izuzetnost u pogledu inovacija i komunikacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari