Nova.rs: Telekom dao milione evra za kupovinu firmi režimskih biznismena, a sada mora da rasprodaje antenske stubove

Ostavite komentar


  1. “Па шта! Нису никог убили”. И моја баба одлучила да прода комшиници шпорет на којем кува, али су се договориле да баба за убудуће изнајмљује дотични шпорет по врло разумним ценама. Ви новинари се никако не разумете у модерну економију, слушајте мало нашу премијерку!

  2. Nije „dao pare“ nego su Telekomu te pare otete, uzete, ukradene, po staroj śemi za pljačku i preselile se u dzepove reźimskih tajkuna, lopova bolje reći. Ta śema kako da se novac „legalno“ pokrade nije od juĉe. Na taj način nas pljačkaju, mi postajemo sve siromaśniji a oni sve bogatiji. Kroz to śto će „drźava“ (povezani sa tajkunima lopovima) upumpati naśe pare da se plate dugovi Telekoma ili će platiti struju koju oni ne plaćaju, dok sirotinji šalju policiju i izvršitelje da ih izbacuju iz stanova i kuća na ulicu za dugove od hiljadu evra?

  3. Draga Vera,to što spominjete izvršitelje šaljite na adresu Đilasa i tadašnje klike koji su to uveli.Ne znam da li ste i tada tako revnosno kritikovali tadašnju vlast.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.