Nova skala za obračun članarine u PKS

Ostavite komentar


  1. Kako se društvo neradnika po prestonici lepo snađe, samo treba osmisliti naziv nameta i eto nama lepih odela i lepog života.
    Vojvodino moja mila, ajmo mi polako.

  2. Vreme je da se ova veštačka boljševička institucija ukine. Sramot je da nas dogovorna ekonomija i dalje drži u šakama i da mafija organizuje tržište i privredu. Preduzetnici ,ne dajte im ni dinara.

Ostavite komentar


Ekonomija

Đorđević: Poljoprivredno zemljište se može pretvoriti u rudnik, a rudnik nikada u poljoprivredno zemljište 8

Đorđević: Poljoprivredno zemljište se može pretvoriti u rudnik, a rudnik nikada u poljoprivredno zemljište

Naučni izveštaj o uticaju na životnu sredinu planiranog projekta "Jadar", o otvaranju rudnika litijuma kompanije Rio Tinto u okolini Loznice, niko nije tražio, već ga je radio tim stučnjaka, pošto je prepoznao problem, rekla je danas jedan od autora tog dokumenta, naučna savetnica Instituta za hemiju, tehnologiju i metalurgiju Univerziteta u Beogradu, Dragana Đorđević.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.