Novčana pomoć za decu od 20. avgusta: Kako da se prijavite za 10.000 dinara?

Ostavite komentar


  1. Molim vas, ako se prijavite, na budućim izborima ne glasajte za njih.
    Vidimo se sutra.

  2. Zaustavite ludaka, pa nemoguće da ćemo da čekamo mirno nestajanje…

  3. Kakav je ovo populizam! Omogućite toj deci da rastu bez straha, to će im više značiti od državne milostinje koju će ionako morati da vraćaju sa kamatom.

  4. A šta je sa zaposlenima u administraciji u zdravstvu? Sramota da su plate malo veće od minimalca.

  5. Dobar dan da li ce biti povecanje socijalne pomoci i decijeg dodatka? Samohrana majka

  6. Шта да радим са 10000 динара? Да уђем и изађем из продавнице?

  7. Dobar dan sta nam je potrebno za prijavu za taj novac hval vam unapred

  8. Moje dete je rodjeno 02.2007. Kada je prošli put deljena pomoć mladima imao je manje od 16 godina a sada kada se deli deci ispod 16 godina, on ima više od 16, što znači da ponovo neće dobiti ništa.

  9. Moje dete je rođeno 29.11.2006 i ni jedna pomoć ga nije obuhvatala,kao ni ova sada. Niste to dobro iskalkulisali i nije u redu!

  10. Ja sam samohrani roditelj(otac),prijava mi je odbijena jer stoji da nisam u evidenciji prijavljen kao samohrani roditelj,i ako imam sudsko resenje da je dete povereno meni na cuvanje,i ako imam sudsko resenje pod brojem 3p2 392/16 od 13 12 2016 od kada glasi presuda da sam staralac nad detetom(samohrani otac),izgleda da je majka prijavila pre mene i da joj je odobreno,ali ona nije staratelj nad detetom,sta da radim i kome da se obratim za dalja upustva.

  11. Koliko se sećam isplata treba da bude od 25.septembra. Normalno sam se prijavila i sve je bilo ok kada sam posle par dana proverila. Sad proveravam podatke i non stop mi izbacuje grešku kažu da su podaci pogrešni. Ako ne dobijem taj novac onda stvarno nema smisla, jer znam da sam unela tačne podatke.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.