Nove sankcije SAD za četiri firme iz Srbije

Ostavite komentar


  1. Свим фирмама из Србије треба увести максималне санкције, на челу са нарцисом.

  2. Samo oštro sa Rusofilima, vratit se sa smrdljivog zapada i u Rusiju na posao sve poslati.

  3. Dobro je da ovi naši voćari nisu podpali pod sankcije. Rusi jedu jabuke,ali, pssst. Nikom ne pričajte.

  4. Kakav ološ, uvode sankcije po svetu ali isključivo mnogo slabijima od sebe. Nadam se da će ih jednog dana ceo svet sankcionisati bar istom merom kako što i oni maltretiraju ostale.

  5. Hoće li se SAD naći pod sankcijama što podržavaju i pomažu genocid nad Palestinskim narodom? O tome vi ne pišete i to vas ne interesuje, u fokusu je samo Rusija i Srbija da je što više ocenite.

  6. Neko spomenu jabuke. Jeste i njih treba zabraniti, jer konzumiranjem jabuka Ruski vojnik sebi pojačava imunitet i tako može jače, više i duže da ratuje!
    Drugo, firma se registruje za dva dana. Ti isti će isto da rade pod drugim nazivom, i šta ćete sad!

  7. Što se mučite sa sankcijama i gubite vreme, borbardujte Moskvu i rešite sebi problem za tri meseca, toliko smo mi izdržali.

  8. Траже кавгу Амери, они пуцају па желе смрт и другима. Дошли су до дна,, јер су дно.

  9. Америка је ушла у апсурдну ситуацију самоуништења. Санкције, санкције, санкције! Да ли заиста мисли да може да заустави окретање планете Земље.

  10. Ђаволска посла! Они,Амери, незнају више где ударају. Побише Украјинце, побише Палестинце. Ко је следећи? Можда Срби ?!

  11. Санкције су толико глупе да су вероватно и онима који их уводе смешне, поготову што су и сами свесни да оне сасвим сигурно неће ослабити војну моћ Русије. С друге стране САД и друге западне земље не размишљају да уведу санкције Израелу који тренутно спроводи прави геноцид над Палестинцима.

  12. Kajmak je skinut, sad sankcionišu praznu kacu.

    Dok se oni tako zabavljaju sankcijama, sankcionisani otvaraju nove firme u Dubaiju, Indiji, Maldivima…gde god postoji veza sa Rusijom ili Kazahstanom ili Gruzijom…

    Nemoguće je prekinuti ove tokove dokle god 75% (3/4) sveta ne prepoznaje ove sankcije; to je kao da čuvaš prasad u oboru bez 3 zida.

  13. Bice vama unutrasnje sankcije krajem godine kada vam izbije gradjanski rat u drzavi.

  14. Ovo neprestano izigravanje vlasnika cele planete i nekog kompetentnog ko sebi daje za pravo da sankcioniše ceo svet mi sve više daje za pravo da mrzim zapad i da ću sve glasnije da proslavim njihovo prizemljenje onog trenutka kada se to desi, a desiće se i brže nego što mnogi misle jer imaju sve manje i manje podrške koja je i u ovom trenutku veoma mala.

  15. Hej narode celog sveta ujediniti se protiv diktatora iz bele kuće pa mu udarite sankcije ili veto opa,etike se jednom ,,

  16. Citam komentare i ne mogu da verujem kakav smo mi narod. Nama ne treba neprijatelj sami smo sebi neprijatelji.

  17. Hej narode celog sveta ujediniti se protiv diktatora iz bele kuće pa mu udarite sankcije ili veto opa,m.,etike se jednom ,,

  18. Svaka cast ovim nasim firmama, em zaradili em pomogli bratskoj Rusiji u borbi protiv nacizma.

  19. Sve bi to bilo ok, da ti isti prokleti Ameri i dalje nemaju dobre trgovinske odnose sa Rusima a Evropu ce unistiti.

  20. Najveća propagandna mašinerija na Balkanu:“Specijalna ruska akcija“!

  21. Švorcan je taj koji je upropastio industriju ,,MAGNOHROM,, samo da se zna da je mnoge zavio u bedu i nemaštinu.

  22. Jos malo pa ce te sankcije moci da uvodite samo sami sebi dok dolar ode u septicku jamu. A otici ce…

  23. Sankcije Ukrajini ruski gas jos uvek ide preko njihove teritorije i zaradjuju pare od toga SANKCIJE

  24. Vidim da se ovde većina raduje uvođenju sankcija našim građanima i firmama! Bravo!:(

  25. Preko 80% svetske populacije živi u zemljama koje nisu uvele sankcije Rusiji. Ako te firme izvoze za Rusiju onda im ove sankcije nisu od značaja. Sankcije je Evropa očito uvela sama sebi. Valjda je Izrael sledeći na spisku?! Ili ipak nije? Mnogo žilavi civili u Gazi, pa vojsku treba pomoći…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.