Novi direktor Zastava oružja: Stanje lošije od prikazivanog

Ostavite komentar


  1. Bivsi direktore, a kakvo ste Vi stanje ostavili u Krušiku?
    Šta bi otkrile nezavisne finasijske inspekcije i kontrole?
    Da li uopše evidentirate i knizite troskove ili primenjujete novo „napredno“ knjigovodstvo?
    Koliko se novca duguje SDPR-u, koliko fiktivnih ugovora, koliko su novca isisale iz holdinga povlascene firme, sta je sa pokrenutim investicijama, avansima…?
    Koliko ste „vaših“ firmi i firmi bliskih vladajućoj stranci ubacili za dobavljače?
    Kako objasnjavate povlascene cene i prioritet u isporukama firmama GIM, Partizan, Krupnik?
    Kakva je ovo zemlja u kojoj VI mozete da budete direktor u dva takva preduzeca sa takvom tradicijom? Da i Vas je za to mesto izmedju ostalog, kvalifikovalo što ste u 26-oj godin zavrsili fakultet?
    A tek dosije privaten firme MAVIA?

    1. Upravo tako G. petkovicu. Sta si ostavio u Krusiku, dugove do guse. Dragi kragujevacni ne nasedajte na DB-ovseke price. Jednog Beogradskog holstapera i bulumente koju verovatno vodi sa sobomnaravno potpomognuti vasim poltronima? Raspitajte se malo sta je biuvsi magacioner iz jata ostavio u krusiku, kolik ootkaza, aneksa. Smenjivanje svih kompetntnih ili ti iole mislecih ljudi i dovodjenje poltrona i SNS neznalica! Krusik tone od broja SNS – botova, sikaniranje starih radnika? Jos ako vam dovede Skoka, a valjda ce i ovog osigurnika Jelicica odvesti od nas. Uostalom stice ga kad tad suze krusikovih radnica i naopako zapaljene svece. neko to odozgore Petkovicu vidi sve!! Kad tad!

  2. Ovako izgkeda, stanje u fabrici oruzja kad se AV-naprednjak nadje na direktorskom mestu AV-naprednjaka. Kako li ce stanje u budzetu naci oni koji preuzmu upravlanje Srbijom kad AV, AV, AV uskoro zblajzne?

  3. Neznam šta čeka Vas u Kragujevcu ali nas u Krusiku je ostavio u dugovima do guše. Plaćanje je vršio samo prema svojim firmama koje je i sam doveo u Krusik i nikome više. Sve to je radio sa svojom prijateljicom Brankom koju je on postsvio na mesto u finansijama.Nije on nikakav stručnjak on je obična bitanga i ološ.

    1. Nije samo Branka, za svoju strahovladu koristio je Dragicu, Dimitrica, Svitlicu, naravno kada su mu zavrsili prljave poslove, svi je se resio kao k….na. Svih sem Brankice.???? A da firmu je napunio SNS botovima! uvo svoje firme za dobavljace i prodavce. Romax, Imput i dr. Naravno dugovi su do guse prema svim dobavljacima. Proizvodnja unistena nekvalitetnim materijalima. G Petkovic je isao po lokalnim stovaristima da trazi celik za nasse proizvode!!! Uostalom pobeogao je iz Jata gde je muvao sa svojom firmom! Naravno prvog pomocnika Jelicica su isterali iz svih BGD firmi gde je radio? A lokalnihp oltrona se resio cim su mu obavili prvljav posao?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.