Novi DSS: Pod okriljem EKSPO 27 moguća višemilionska pljačka države i građana

Ostavite komentar


  1. Da li je ovaj narod, koji treba da calne 17 milijardi, svestana u kakve svrhe se organizuje EXPO 2027 i da će se isti održati pod sloganom, pazi sad: „Play for Humanity: Sport and Music for All“!!!??? Dakle nikakva privreda, nikakva međunarodna prezentacija nikakvih „dostignuća!, sakloni Bože! Sport i muzika za sve! Samo još jedna prilika da se ovaj paćeni narod i država još jednom temeljno opljačka preko kredita koje će vraćati generacije, a koji će završiti u džepovima dvorske svite i njene „prateće“ vlastele. Koliko li ćemo tek 2027 imati deviznih milijardera? Jel neko misli o tome. Narode, probudi se.

  2. „…..pod plaštom održavanja ove sajamske manifestacije planira višemilionska pljačka države i građana…“
    05.10.2000.:
    „pod plaštom PRIVATIZACIJE država i građani će biti opljačkani za više desetina MILIJARDI evra“.
    G. Marseniću:
    Tada ste bili 24 godine mlađi…
    Bez obzira-kao veliki vizionar, trebalo je i tada to da vidite i da ukažete-NISTE!?
    Koliko me sećanje „služi“, jedini koji je na to ukazao, bio je pokojni g. Milošević.
    Tada su vaši predhodnici (sećate se toga?)-„jahači apokalipse“ izgradili autoputeve i brze pruge PLJAČKE i OTIMAČINE.
    Da li Vas to sada „razara“ zavist i frustriranosti ili ste zaista pravdoljubiv čovek?

  3. Pre 20ak godina niko nije rekao A za ono što je obećavano, nije se nikada desilo a ogromna lovica je nestajala. Sad mi ovo više liči na opasnu ljubomoru, neko se razbija od posla a ekipa koja nikada ništa konkretno nije uradila sada hoće namerno da smeta i sapliće.

  4. @Stanimir i @ Vlastimir od ove pljačke vece do sada nije bilo, samo što su oni ranije pre 12 godina objavljivati sta prodaju i posto, a ovi sve prodadose i neobjavljuju sve ispod žita, pa prodadose nam i banje, rudnik zlata sad hoće i Jadar, PKB, državno zemljište, itd. ajde informisite se jes teško saznati al se sazna ko hoće i koga interesuje ova zemlja i narod. Da I treba država da objasni tačno zasta se troše tolike pare za smotru muzike i sporta?

  5. @EH
    Sve sto je pokradeno u ovoj jadnoj zemlji su uradili ovi koji se sada hoce vratiti na vlast!

  6. Šta ovaj Vlastimir lupeta, Marsenić nije ni bio pre 20 godina u politici i imao priliku da ukazuje na zlo

  7. @ oladi
    Tim gore po vaš komentar.
    Ako Marsenic ne zna šta je bilo pre 20 god. onda su mu glupa poređenja.

  8. Заиста, овај Експо нема никакав смисао и никакву корист, осим бесомучне пљачке и уништавања будућности земље и народа. Као против Рио Тинта, треба устати и побунити се и против ове пошасти.

  9. Pa ajmo opozicijo da blokirao izgradnju expo-a, ako je blokirate,pada i vlast, jer je planirano da se opljacka preko 10 milijardi eura, a kad se to osujeti, onda ce vlast pasti sama od sebe. Ovi vlast pljacka i odrzava…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.