Novi Sad: Ponovo uspostavljena oznaka „Najbolje iz Vojvodine“, a sertifikat dobilo 18 korisnika 1foto:Biro Pokrajinske vlade za informacije

Oznaku „Najbolje iz Vojvodine“ od danas će ponosno nositi još 18 korisnika iz pokrajine kao potvrdu kvaliteta u kategorijama – proizvoda, programa, manifestacija i usluga.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas 18 oznaka „Najbolje iz Vojvodine“ kao potvrdu kvaliteta u kategorijama proizvoda, programa, manifestacija i usluga.

Čestitajući dobitnicima, on je rekao da je ova oznaka kvaliteta priznanje svima onima koji, u oblastima kojima se bave, dostižu i prestižu ne samo domaće, već i evropske standarde.

„Priznanje će za sve dobitnike biti nov motiv da u svojim delatnostima ostvaruju još bolje rezultate i na taj način daju dodatni doprinos razvoju naše privrede – izjavio je, između ostalog, Mirović.

Znak Najbolje iz Vojvodine
Kobasicijada u Turiji, Foto: Kobasicijada.rs

Znak kvaliteta, među ostalima, dobili su Sava Graorac iz Kovilja za preradu mesnih proizvoda od mangulice, „Vinarija Zvonko Bogdan“ iz Palića.

Potvrda kvaliteta pripala je i „Fruškogorskom maratonu“ iz Novog Sada za sportsku manifestaciju, „Gastro Sremu” iz Stare Pazove za turističko – gastronomsku manifestaciju, „Tamburica fest media doo„ iz Novog Sada za kulturni program – muzički festival, „Kobasicijada u Turiji“ za gastronomsku manifestaciju.

Tu su i „Dani berbe grožđa“ iz Vršca za turističko – privrednu manifestaciju, Festival „EXIT” Novi Sad za kulturni program – muzički festival, „Šekspir festival“ iz Inđije za teatarski kulturni program i „NS Oktoberfest” iz Novog Sada za privredno-turističku manifestaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari