Novi Sad: Štetni i skupi tajni dogovori sa Kinezima

Sporan projekat novog novosadskog mosta preko Dunava

Ostavite komentar


  1. Gospodine Novakovicu koji su to poslovi sa Kinezima bili transparentni u Srbiji?

    1. E zar smo vec zaboravili „transparentnost“ u vreme Bore Novakovića i DS u N. Sadu ??!! Strašno, i on prica o korupciji i ostalom ?! Naravno i danasnja garnitura je slika i prilika „žutih“.

  2. Bruka je pukla, posle nemackih i engleskih glasila, Francuzi optuzuju Srbiju da postepeno postsje kineska i nvesticiona kolonija, po uzoru na petljavine Kineza po Africi. Koruptivna banda nas odvlaci od Evrope i civilizacije. Sramotno.

    1. Naprotiv, vade nas iz živog blata.
      A kad se iščupao iz blata na suvo onda možemo razmatrati druge opcije. Ako Bog da bez EU.

    1. Jeste, i jeste bio preskup, diskutabilno je, da li nam je trebao baš najskuplji, ali se niko nije ugradio, a emituje se kao veliko arhitektonsko dostignuće na kanalima koji predstavljaju najveće graditeljske poduhvate, širom sveta.

  3. Svecano saopstavam da od danas citam samo Danas kao novine is Srbije. Mi u Kanadi to normalno moramo da radimo online. Smucilo mi se ovih dana pisanje o Djilasu u Novostima, I taj politicki pamflet vise necu da citam. Oni jos uvek primenjuju love na vestice iz komunistickog perioda. Ovaj clanaka o mostu mi se ne svidja isto tako je jednostran ali na drugu stranu. Molim za istinite vesti, i da se finansirate nenametljivim reklama. Ziveli

Ostavite komentar


Ekonomija

Poskupela rekonstrukcija Graničnog prelaza Horgoš 10

Poskupela rekonstrukcija Graničnog prelaza Horgoš

Rekonstrukcija graničnog prelaza Horgoš ponovo je poskupela, jer je mesec i po dana nakon pete, usledila i šesta izmena ugovora sa izvođačem radova na rekonstrukciji tog graničnog prelaza, čime je ukupna cena posla porasla za oko 526 miliona dinara u odnosu na prvobitno ugovorenu, objavljeno je na Portalu javnih nabavki.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.