Novo zatvaranje privrede značilo bi masovne otkaze

Razbuktavanje epidemije i najave oštrijih restrikcija imaće teške ekonomske posledice

Ostavite komentar


  1. ovim nazadnima i odgovara da propadne ekonomija, i za to da okrive virus…ionako su nesposobni da bilo sta naprave, a sve su rasprodali sto je moglo da se proda

  2. A vidite 2 miliona dusa je poverovalo prici da mi u nastupajucoj ekonomskoj krizi imamo svoju veliku sansu i da nas svakako nece ni izbliza pogoditi kao „ostatak sveta“(zvuci idebticno onome „svetska kriza je nasa sansa“ od pre 10-ak god) . Ma jesu djavola poverovali nego su udenuli neki svoj sitan (najcesce), srednji i krupan interes u SNS pricu. Medjutim zez je u onoj kalkulaciji „nece nas sa diraju“. Hoce itekako, bicete glatko „pusteni niz vodu“ bas kao i ostala 4 miliona jer nivo profita i privilegija se cuva samo za onaj 5%ni deo „krem de la krem“. Tako da nastavak sledi vrlo uskoro.

  3. Dodjite u poslovnu zonu “Mali bajmok”, u Subotici i istražite koliko zaposlenih svakodnevno ostaje bez posla. A to je samo početak opstetricije postradanja.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.