Novosti: Taksistima na dar po 8.000 evra

Ostavite komentar


  1. Oko 130 miliona evra od gradjana – 20 evra po glavi stanovnika – zašto? Je li to bolnica, vrtić, skola?

  2. Super, a za poljoprivrednike opet 20 evra po hektaru, subvencije za stoku koje kasne, gorivo od 160 dinara i masine koje su stare u proseku 25-30 godina, otkupne cene niske.

    A taksisti su prioritet, mogu slobodno i da strajkuju ispred same Vlade, a kad su poljoprivrednici krenuli na Ibarsku magistralu, 300 km of Beograda, to je bio drzavni udar i takodje kad su paori krenuli iz Bavanista protiv cene goriva isto marica ih je zaustavila ispred Bavanista. Kod svih ulaza u Beograd se formiraju brigade da zaustave paore samo kad se procuje da ce biti strajka, a taksisti ispred Vlade, i to se ne karaterise kao rusenje Vlade.

    8000 evra van ikakvog zakona se daje, a zakoni koji postoje o subvencijama se krse svake godine.

    1. Sad poljoprivrednici znaju za koga da ne glasaju na sledećim izborima! Osim ako ne žele da i dalje dobijaju još mnogo šipaka od vlasti.

  3. Sada, kada je rešeno da jadnim taksistima damo pare svi, uključujući i one, koji ni u snu ne pomišljaju da mogu sebi da dozvole luksuz da se voze taksijem, dolazi na red povećanje tarife za prevoz. Taksi vozila biće novija i lepša, pa će korisnici morati da doplate za lepotu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.