Pismo tri sindikata RGZ: Nejasnoće oko finansiranja Svesrpskog sabora geodeta na najskupljoj destinaciji u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Iso standard, sa MILION NERESENIH PREDMETA, borko mane je jaci I od Vucica, a Vesicu se smeje, on je najbogatiji covek na Balkanu, Stan u ruzveltovoj ha,ha,ha

  2. а мени 5 година ,предмет стоји….неће или не знају да раде

  3. „Svesrpski sabor geodeta“, kako to svesrpski glupo zvuci! Otkako je svesrbin Vucic uveo u modu „svsrpstvo“, svaka zaba dize nogu… predlazem da i prosvetari naprave „svesrpski sabor“ na kojem ce izneti svoje zahteve, pa i protivnici kopanja litijuma neka naprave „svesrpski sabor protivnika litijuma“, a mogli bi pripadnici LGBT da organizuju „svesrpski sabor LGBT“… Vucic ne bi smeo da udari na svesrpstvo.

  4. Republicki Geodetski zavod, tacnije SKN sluzbe, predstavljaju vrhunsko umece u koruptivnosti, neodgovornosti, netacnosti u radu i upisu podstaka, i ogroman su stepen drustvene opasnosti jer poticu uzirpaciju imovine ljudi kojs je legitimno i pravosnazno potvrdjeno, stecena.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. i 13. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.