Obavezna je faktura uz pošiljku

Podsećanje za učesnike akcije "crni petak"

Ostavite komentar


  1. Srpska carina je još u 90tim godinama. Spori, korumpirani, neefikasni…. Poručim knjigu iz Rumunije, postupak kao da sam uvezao šleper robe. Kakva carina na knjigu, i porez je već plaćen u Rumuniji, pa nije li to dvostruko oporezivanje. Našoj carini treba hitna reforma ali ko to da uradi ? Ovi polupismeni priučeni kadrovi ? Najgora birokratija na delu a u suštini slika Srbije.

  2. Izostavili ste da lopine primaju prigovore ,ali mora da se plati taksa oko 800 dinara,i kriminalno državno udruženje normalno to odbije,i da ne dužim,povedeš upravni spor protiv lopovske države ,i prodje 5-6 godina ,a ti plaćaš advokata,i na kraju možeš da ih dobiješ u Strazburu.Ali oni upravo zbog toga i rade sve ovo i to masovno,na vrednosti od 10-20 evra,koje namerno dupliraju i naplaćuju PDV,i plus trošak što su Boga ti otvarali paket.Još jednom–PLJAČKAŠKA DRŽAVA.

  3. -Skoro sve se carini, ocarinjene su mi dve majce, SA FAKTUROM gde je pisalo da su placene po $10… Decko je ostavio svojoj majci Srbiji xbox tadasnje vrednosti ~300 dolara jer su mu trazili ~$200 za carine i PDV, na paketu je jasno pisalo da ga je dobio kao POKLON na NAGRADNOJ IGRI, velike strane kompanije….

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.