„Obećavan izvoz svinjskih glava, nožica, repova… a nemamo svinja“: Od Tita do Vučića, svi pričali o velikoj trgovini sa Kinom

Ostavite komentar


  1. U svakom slucaju saradnja sa Kinom treba da se nastavi pogotovo sto su to nasi tradicionalno dobri prijatelji

  2. Po čemu su nam kinezi tradicionalni prijatelji. Kinezi pobegli u SAD preko Teksasa. Ti Kinezi što su došli u Srbiji došli da zarade novac u Srbiji. Pobegli iz Kine. U Kini postoji socijalno praćenje nepostoji individualna demokratija.

  3. Оскар је решио тако,пуно празне приче,људи у овој земљи је све мање нормалних људи,ми немамо свиња ни за наше потребе,зашто не објављујете колико смрзнутог отпада (месо замрзнуто пре 15-20 година)увезено из Аргентине

  4. Ne razumem tu pricu da mi ne mozemo zadovoljiti kinesko trziste jer je ogromno a mi nemamo kapaciteta.
    Pa mi ne tezimo da budemo ekskluzivni i jedini dobavljac Kini.
    Mi proizvodimo koliko mozemo i prodajemo Kini koliko zeli od nas da kupi.

  5. @Vladan -Milanu reko Vucic da su nam to prijatelji pa mora da je tako.Meni prijatelji izgledaju drukcije,never da me iskoriste onako bezocno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.