Objavljene nove cene goriva koje će važiti do 15. septembra

Ostavite komentar


  1. Ovo sta se desava kod nas nigde u svetu nema ,nema vise ni sramote ni obraza a kamoli da bilo ko misli o ovom narodu. Legalno pljackanje kao preki sud donose odluke mimo svega nek nam je Bog u pomoci.

  2. I onda če naivčine da se čude otkud tolika inflacija.
    Zašto su nam cene visoke u odnosu na primanja.

  3. Ide na 250 do Januara. To ce podici sve cene, dzaba povecanje plata i penzija. Sve smo siromasniji.

  4. Skupo vam je jel,,?! A vozite se kao da je gorivo 30 dinara!!! Ne izlazite iz kola,!!! Svaki drugi auto samo vozac I Niko drugi?! Treba da Bude jos skuplje,!

  5. Ima debila koji komentarisu sam u kolima.Ma jok,treba da kupim po ulici ljude da ne bih bio sam.Moram da ih vozim na posao

  6. Evo za ove sto kritikuju vozače zašto voze da objasnim pošto su 100% sami i nemaju porodicu tj decu. Decu treba voziti po doktorima školama i vrtićima, peške se ne može stignuti sve to pa posle na posao biciklom nema šanse pogotovo po zimi sa dva deteta sve uraditi. Ne budite sebični i samoživi i ne kritikujte ljude ako niste u određenoj situaciji koju ne razumete. Dovoljno je da malo mućnete glavom da pred nama je ispadate previše glupi.

  7. Весееелооо!…браво мајстори,у Крвата дизел 1,52…..безоловни- 1,57еур!…најскупљи смо,економски тигар цепа ли га цепа….

Ostavite komentar


Ekonomija

Intel: Prava investicija za budućnost? 8

Intel: Prava investicija za budućnost?

Ne tako davno, u novembru 2019. godine, Srbija je u Kragujevcu pokrenula svoju prvu Nacionalnu  AI platformu. Vizionarski  cilj je bio da se Srbija i njeni  istraživači stave na čelo globalne tehnologije. To je bilo mnogo pre nego što smo čuli za OpenAI-jev ChatGPT.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.