Objavljene nove cene goriva koje će važiti do 22. septembra

Ostavite komentar


  1. Blesavom narodu koji se bavi parizerom pet dana možeš da digneš gorivo i na 500 din, neće primetiti, fokus je na poslednjoj odigranoj predstavi.

  2. To Srbijo ekonomski tigre! Najskuplje gorivo u Evropi…ako…penzioneri ne voze pa ih zabole….neka zovu Vučića da ih vozi umesto što zovu svoju decu.
    Joj zemlji staraca i magaraca
    Crkla da Bog da!

  3. Jel neko probo da nagura parizer u rezervoar? Kažu da diže oktansku vrednost, podmazuje dizne i abnormalno uvećeva autonomiju. Evo sutra ujutro idem lično da kupim i probam. RTS me ignoriše pa objavljujem na Tik Toku.

  4. I zašto se bune kad se ljudi snalaze za jeftinije gorivo ? Jer sa ovom bednom platom se ne može točiti tigrovo gorivo.

  5. Bruka i sramota, zavaravate narod sa onim djubretom od parizera. Valjda neće još dugo, ničija nije gorela zauvek.

  6. Najskuplje gorivo na svetu je u Srbiji. Vozači plaćaju jeftini parizer. Jedva čekam izbore da presudimo lopovima i narko dilerima iz državnog vrha. Očekujem da ovo bude poslednja pljačka naroda od strane lopovske vlasti.

  7. Do 01.10. će cena još dvaput da skoči. Sa novom akcizom, cena dizela biće min 225 din. Milina.

  8. Do 1 oktobra bice dizel 225 din pa povecanj akcize i to je oko 245 din lepo Eto odakle se dele pare AKCIZE AKCIZE

  9. Idu izbori. Budućnost Srbije ( penzioneri) moraju da se pripreme i potkupe. Sigurni glasovi se ne bacaju niz vodu.

  10. Pa dokle više sa tim poskupljenjima? Jel to cena partijske države i rasipanja para na besmislene i gubitaške projekte, enormnog zaduživanja i rasprodaje svega što vredi da bi se dugovi vratili? Srbija je u svemu najskuplja od svih država u koje sam putovao. Čak nam je i Lidl 40 posto skuplji od okolnih država. Zašto?

  11. Pa mora da se otplati vuciceva salama nekako, jer nam je sad mece u čeljusti po sniženoj ceni…

  12. Sada je 211 din.a do kraja meseca 215 a od prvog oktobra pllus nove akcize pa PDV na sve to znaci oko 225 din BRAVO SUPLJOGLAVI PARIZERI

  13. Vucic i vlada prave budale natod u srbiji da nesto para a sve digne 50 posto cene nedeljno nemoj dat pare a nemoj ni cene dizati u hrvatskoj gorivo jeftinije nego u srbiji

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.