Objavljene nove cene goriva koje će važiti do 8. marta

Ostavite komentar


  1. A u „našoj“ južnoj pokrajini cena supera samo 1,30 evra (nešto preko 150RSD). Kako je to moguće? Molim odlazeću premijerku da nam to objasni.

  2. Otimaj Vučiću od naroda dok još „možeš“ ali bojim se da neće to još dugo da traje tvoj lopovluk.

  3. država od ovih akciza za gorivo najkviše puni buđet zato se ne može oćekivati neko veliko sniženje goriva

  4. Mnogo ima ovih sto su na budjetu a nista ne rade zasto vlast ne ukine poreze pdv akcize takse namete na osnovno hranu higjenu gorivo struju gas ukine poreze na stanove i kuce gde ljudi zive zasto to ne uradite iovako pricate da novca u budjetu ima previse

  5. Ma ovi Haiti zlikovci pogodili 2-3 tankera i cene u svetu otišle do neba. Ali tu je naš vođa da objasni da se on bori za narod pa pritiska naftna udruženja da cena bude najniža moguća. I, hada, mora on to da objašnjava. To što je, i pored tih Huta i tankera cena nafte na svetskoj berzi drastično smanjena nije važno. Važno je samo ono što naš seik, kalif ili emir kaže jer on nikad ne laže (ako ne govori, mada ni to nije garancija. )

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.