Objavljene nove cene goriva koje će važiti do 8. septembra

Ostavite komentar


  1. Auto parkiran. Ne punim ja više, a da on gradi gluposti poput nacionalnog fudbalskog megalomanskog idiotizma, i sajma ničega, pored dve fudbalske gubitaške rupčage u centru, koje ne plaćaju porez, i sajma koji odavno nije ništa, i raspada se. Bitka sa ovim buzdovanima se dobija jednostavno. Ne kupujte ništa što ne morate. Tako će brzo biti gotova ova agonija. Neka dele svoje između sebe, i gotovi su za 7 dana. Ovo je nasilno punjenje budžeta koji je na izdisaju.

  2. Najveci tigar evrope ,najvise i pije i normalno da kosta??? Sad ce da navali ova sirotinja iz Nemacke i ovi bliz ji kod nas na pumpe za nas nema nista da ostane

  3. Bolje bi bilo da se resimo dvadeset dva ministarstva,em bi bio jeftiniji dizel,em bi ustedeli u budzetu

  4. Samo napred tako se vodi zemlja u propast na čelu sa SNS i njihovim prepametnim Vučićem koji je pokazao svoju pamet i za vreme američkih izbora za Srbiju i da ne govorimo ddovodite mu što više dece pošto oponaša Broza.Kako neko može da vodi zemlju kada nema ni dan staža,a drugi koji isto tako pa još nezna Engleski ali da popije pola litra viskija da pa sve izvređao a kad dođe sebi onda se svima izvinjava naše perjanice sa njima u svetlu budućnost bez svetla

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.