Objavljene nove cene goriva koje će važiti do 9. februara

Ostavite komentar


  1. Nekentrolisana pljačka se nastavlja.
    Ćutanjem samofinansiramo sopstveno uništenje.

    Vraćamo se korenima, tj. prelazimo kao nacija u foslno gorivo.

  2. Od kada je cena sirove nafte tip Brent prestala da bude referentna cena. Od kada je prestala da dolazi ruska nafta tankerima i bila, kako rece Predsednica vlade 20% jeftinija od B?

  3. Neverovatno, gorivo u Srbiji najskuplje u ovom delu regiona, u Hrvatskoj skoro 30 centi jeftinije po litri vec u Srbiji, da ne govorimo o cenama mesa i mnogim drugim namernicama. Toliko o Vučićevom hvalisanju o nekom liderstvu u regionu, samo nije reko u kojem to liderstvu?

  4. Srbija ne sme da stane dok ne kaže AV. Deri,kradi, laži, obmanjuj, radi svaštočine a glup narod neka aplaudira.

  5. Prošli izbori. Cena goriva se vraća na nivo otimanja. I dalje će da raste. Od nas trojice, dvojica su glasala za SNS. Treba pitati ljude iz svog okruženja da nam objasne ovakve i slične pojave.

  6. Bez obzira ko bude na vlasti,gorivo će biti jedna od glavnih stavki za pljačku naroda.A Srbin više voli da kupi litar benzina ,nego Leba i mleka.Ušo benzin u zadnjicu ,pa ni do najbliže destinacije,ne može bez kola.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.