Obradović: Najavljenim povećanjem akciza vlast će umanjiti kupovnu moć već osiromašenih porodica

Ostavite komentar


  1. koliko ljudi nemaju obzira prema drugima kada puse cigare ili voze automobile, najmanje da placaju 5000 dinara po litru goriva ili 5000 dinara akcize po kutiji cigareta. ove akcize su izuzetko niske i ne uticu na bezobzirne ljude.

  2. Tra la la..
    Psi laju karavani prolaze.
    Izgleda da će samo narod iz cele Srbije, osiromašen, opljačkan i prevaren zajedničkim upadom u Skupštinu srušiti Vučićev torturu i nesposobni režim koji se ne može pravnim putem obuzdati jer je pravosudje razvaljeno.

  3. Da nas vode u propast to mi je jasno ali mi nije jasno kako narod to ne vidi.Priznajem da sam malo glup (bolje je biti malo glup nego malo pametan) ali ako neko kaze: imamo para a podize kredite,imamo dovoljno struje ,eps ostvaruje dobit a podize cenu struje,Er Srbija ,nikad bolje poslovanje a dotira se iz budzeta, deca Beograda imaju sve besplatno a neka nemaju mogucnosti ni placanjem javnog prevoza da stignu do skole,jer na udaljenosti 15-20 km od grada nema javnog prevoza i ko zna sta jos i upravo oni najugrozeniji glasajuci za sadasnji rezim zele i dalje takav zivot. Razumem i nepoverenje u sadasnje opozicione lidere jer su nam pokazali svoje lice ali dajmo poverenje novim licnostima,gore biti nece a od ovoga verujem i da nemoze.

  4. Pa to je uobičajna praksa ove vlasti.Po principu dam ti 10 din. a uzmem 100 din.Sa onih 10 se hvale na sva zvona,a za onih 100 gledaju da prikriju koliko je moguće.Tako je od kad su došli na vlast i biće dok ne odu.

  5. Molim moderatore Danasa da ne objavljuju komentare botova jer ako ja pokušam da ostavim komentar u nekom režimskom mediju, nema šanse da bude objavljen samo neka je malo kritičan prema vlasti. Amerikanci kažu; nema demokratije za one koji se ne ponašaju demokratski.

  6. E moj Bosko,bas si naivan,kome bre govoris i sto dzabe govoris kad se zna da je ova vlast pljackaska,bila i ostala.Zato cuti i cekaj izbore,drugog leka nema.

  7. Veću platu ima vatrogasac u Herceg Novom,nego doktor medicine u kliničkom centru Srbije.

  8. Akciza podize cenu goriva, a gorivo sve ostalo.Stavite samo malo prst na celo pa cete videti da auto nije luksuz nego je je poenta da ce kroz poskupljenje biti veci i obracun PDVa.Za pametne dosta a budale ce i dalje u prljave autobuse i sa ushicenjembjesti podrigusu, a za omladinu nije ni bitno sto odlazi.

  9. E baš ne mogu bez cigareta, i bez elektronskog punjenja istih. I ne mogu bez alkohola, haaa.
    Jbt. kao da je hleb u pitanju

  10. To je luksuzna roba nije nešto bez čega se ne može, akcize bi trebalo da budu mnoooogo veće

Ostavite komentar


Ekonomija

Elektroprivreda: Srbiji ne prete nestašice struje 10

Elektroprivreda: Srbiji ne prete nestašice struje

Srbiji ne prete nestašice struje, a Elektroprivreda (EPS) ima dovoljno svoje proizvodnje električne energije i u sadejstvu sa uvozom podmiruje sve potrebe tržišta, izjavio je pomoćnik direktora Elektroprivrede Srbije za poslove upravljanja elektroenergetskim portfeljom David Žarković. 

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.