Obradović novi direktor makedonske elektroprivrede

Ostavite komentar


  1. Jahač Apokalipse. Ima li ovaj tip zabranu rada najmanje 5 godina u konkurentskim preduzećima?!

  2. Taj je smenjen u EPS-u jer je hteo da pozatvara termoelektrane i da Srbiju napravi zavisnikom od uvoza struje. Da nije bilo udruženih sindikata ostao bi on još na vrhu EPS a Srbija bi uvozila struju preko "trgovaca". Ta dva audija su bili samo paravan.

  3. Da, smenjen je Obradovic a doveden odlican strucnjak Grcic (direkrtno iz kafane sa diplomom privatnog fakulteta I radnim iskustva nula na poslovima na kojima je postavljen kao partiski kadar).
    Hvala Vucicu na strucnjacima kao sto su Vulin, Grcic, Stefanovic, cuveni pensioner Krkobabic I hiljade drugim vaznih I manje vaznih strcnjaka koji upravljaju nasim zivotima.

  4. Kakav odliv mozgova a Centralna Otadzbinska Uprava da ne reaguje…???Ko zna mozda, Nebojsa Stefanovic dr MUPa zbog karijere ode u Venezuelu i pokaze sopstvenu strucnost!!!

  5. Najure ga iz Beograda, eto ga u Skoplju. Kud ćeš lepši dokaz da se oligarhije (alave, neškolovane i neokupane) srpska, albanska, kosovska, makedonska, bošnjačka, hrvatska, bugarska, rumunska, grčka, mađarska, crnogorska vrlo, vrlo lepo razumeju i – sarađuju. Na čiju štetu?

  6. Cim, je Vucic to tako bahato najurio …uz shatro pricu audi kupovine..itd… bilo je tu zestoke frke ..a covek je morao i da se odseli u susednu mk? Koja u ovom trenutku nema ni malo prijatnih odnosa sa srb.tj sa vucicem..koji je bio za rezim starog pajtosa grujevskog…u sustini javlja se neki otpor tiraniji, sto ie pozitivno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.